Προϊόντα
Glass DriveΗ Glassdrive μπορεί να επισκευάσει το παρμπρίζ και να αντικαταστήσει το παρμπρίζ, τα πλαϊνά και τα πίσω κρύσταλλα του οχήματός σας. Προτεραιότητα μας είναι η επισκευή, καθώς αποτελεί την οικονομικότερη λύση για εσάς. Εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο, η επισκευή γίνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις, χωρίς δική σας χρέωση και δεν επηρεάζει το bonus-malus.

Η Glassdrive φροντίζει για όλα, ακόμα και για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ζημιά σε κρύσταλλο; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να ελέγξουμε άμεσα την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο στην οικία ή την εργασία σας Πολλές επισκευές μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε 30 λεπτά. Πάντοτε σας αναφέρουμε πόσο θα διαρκέσει η επισκευή.

Ένα μικρό σπάσιμο στο παρμπρίζ σας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ασφάλειά σας.
Σας συνιστούμε να το επισκευάσετε το ταχύτερο δυνατό.

Παρακάτω σας αναφέρουμε πέντε λόγους επισκευής ενός μικρού σπασίματος ή χτυπήματος, το ταχύτερο δυνατό:
1. Ασφάλεια: ένα σπάσιμο στο παρμπρίζ μπορεί να μετατραπεί σε ρωγμή ανά πάσα στιγμή. Εάν αυτό συμβεί κατά την οδήγηση, μπορεί να έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στην ασφάλεια των επιβατών
2. Αποφυγή αποτυχίας ΚΤΕΟ όταν ένα χτύπημα βρίσκεται μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ενδέχεται να αποτύχετε στον έλεγχο ΚΤΕΟ.
3. Εξοικονόμηση χρόνου: η επισκευή ενός χτυπήματος είναι ταχύτερη από την αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ. Μια επισκευή παρμπρίζ μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 30 λεπτά.
4. Εξοικονόμηση χρημάτων: εάν επισκευάσετε το σπάσιμο, αποφεύγετε την ανάγκη αντικατάστασης του παρμπρίζ, η οποία στοιχίζει περισσότερο.
Η Glassdrive εφόσον έχετε ολική ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητο σας ή κάλυψη για θραύση κρυστάλλων μπορεί να επισκευάσει το παρμπρίζ χωρίς δική σας χρέωση και χωρίς να επηρεαστεί το bonus-malus.
5. Ευκολία: Η Glassdrive φροντίζει για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με την ασφαλιστική σας εταιρία.